· 

Wendy's kinderkapsalon

Het duurde bijna twee jaar totdat het nodig was om Quirijn een knipbeurt te geven. Ik hoopte vurig op een donkerharig kindje met een volle haardos maar Quirijn had bij geboorte een kaal bolletje met een goudglansende V. Toen de tijd daar was om zijn babylokjes alleen nog uit zijn gezicht te houden met haarspeldjes, nam ik hem mee voor zijn eerste knipbeurt. Het viel me op dat de kinderkappers in mijn buurt niet dik bezaaid waren en dus ging ik naar Wendy’s kinderkapsalon in de Stadionbuurt. Mijn schoonzusje had er goeie ervaringen met mijn neefje die wél geboren werd met een dikke bos haar. Een kinderkapsalon zoals een kinderkapsalon moet zijn. Kinderen mogen kiezen in welke auto te geknipt willen worden. Quirijn koos voor het interieur van een Renault Twingo, wat ik heel geestig vond omdat ik er zelf ooit eentje had gehad en ik meteen de ronde vormgeving herkende. Tijdens de knipbeurt mocht ie ook nog televisie kijken en dat maakte dat het iets eenvoudiger was om stil te zitten terwijl zijn babylokken om hem heen op de grond dwarrelden. Ik kreeg een lokje mee in een zakje. Ik draag het nog altijd bij me in mijn portemonnee. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0