· 

Peuterbadje Beatrixpark

Het lijkt deze zomer wel oneindig mooi weer en dus zoek ik met Quirijn heel vaak de verkoeling van het kinderzwembadje op het Kwakersplein om de hoek op of we laten het schelpje op het dakterras vollopen. Maar we spreken ook geregeld af met vrienden of familie en kindjes bij het kinderzwembadje in het Beatrixpark. Ik ben acht maanden zwanger en dus is het ook wel lekker om even een fietstochtje te hebben. En het voordeel van dit kinderzwembadje ten opzichte van andere kinderzwembadjes in de stad die ik ken, is dat je hier ook wat te eten en drinken kunt kopen. En daar heb ik nu wel extra behoefte aan. En niet te vergeten de lange rij toiletten: helemaal handig als je ongeveer elke twintig minuten moet. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0