· 

Kees en Koos (bij de Havelaar)

Een kind in de buggy en eentje in de draagzak: zo beweeg ik me de eerste maanden na de bevalling van de tweede door de buurt. En wat een geluk: verlof hartje zomer! We wandelen naar onze meest gebruikelijke bestemming: stadsboerderij Zimmerhoeve en buurthuis De Havelaar en de bijbehorende speeltuin. En op het gras stond zomaar ineens een soort van circustent. Quirijn denkt dat Bumba daar wel moest wonen. We vallen met onze neus in de boter: over een half uur wordt er een voorstelling gespeeld. Ik bereken mijn risico’s op een mislukking: het is buiten, dus mocht het toch geen succes zijn met een tweejarige en een baby van tien dagen oud, dan kan ik makkelijk weglopen. Niet nodig: Quirijn is een half uur lang geboeid door wat er zich voor zijn neus afspeelt en waar hij door de acteurs in mee getrokken wordt. Kees en Koos gaan vliegen in een luchtballon en willen alle kinderen meenemen. Met verbluffend eenvoudige middelen weten ze die fantasie werkelijkheid te maken. We vliegen over de stad! Quirijn krijgt nog een diploma mee en zo ontdekt ik dat Kees en Koos door de hele stad optreden. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.