· 

Artis

Voor mij was het één van de fijnste verjaarscadeaus ooit: een jaarabonnement op Artis. Daar hebben we allevier plezier van. Met zo'n abonnement krijg je ieder jaar ook nog eens een paar vrijkaartjes om anderen mee te nemen, dus je hebt het er zo uit. En het mooie is: als je er een keertje niet een hele dag vertoeft, is het niet meteen zonde van de entree die je per keer betaalt. Ook op een regenachtige dag kun je je hier prima vermaken: want er zijn genoeg binnenverblijven om te bezoeken. Het pas geopende olifantenverblijf mag je niet overslaan: hier sta je echt oog in oog met de olifanten. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.