· 

IJsbaan op het Museumplein

In de winter heeft Amsterdam er een extra brug bij. Die brug ligt op op het Museumplein boven de ijsbaan. Wie van winterkitsch houdt, is hier helemaal aan het juiste adres. Als je echt van plan bent om te gaan schaatsen, loont het de moeite om van te voren online tickets te bestellen. Dat is een stuk voordeliger. Het is natuurlijk een beetje een toeristengebeuren maar voor een eerste kennismaking met schaatsen is het echt heel geschikt. En wat is er nou een mooiere plek om rondje te kunnen zwieren dan zo vlak voor het Rijksmuseum?

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.