· 

Kinderkookkafé

Maandenlang verzamelde ik hier 's avonds met andere zwangere vrouwen op het pleintje om te gaan sporten in het Vondelpark. Maar pas toen Quirijn een jaar of twee was, ging ik voor het eerst naar binnen. Mooi concept: in een vitrine en op de bar staan allerlei kookbenodigheden uitgestald en foto's laten zien wat je allemaal kunt maken en wat je daar dan voor nodig hebt: koekjes, worstenbroodjes, pizza. Kinderen mogen zelf de benodigde bloem, vormpjes, bakjes, bakplaten, deeg, eigeel pakken en kunnen daarna aan tafel lekker aan de slag met een beetje hulp. Na tien of vijftien minuten, afhankelijk van het gekozen baksel, kan je kind smullen van eigengemaakte koekjes, broodjes of pizza. Ook de drankjes zijn zelfbediening en alles voor leuke prijzen. Bij het weggaan reken je af wat je hebt gebruikt. Aan de zijkant is een speeltuin en grote zandbak om de wachttijd bij goed weer door te brengen. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.