· 

Wijs West

In de zomer konden we er niet fatsoenlijk langs lopen op weg van de crèche naar huis, want de glazen vitrine met zelfgemaakte ijsjes lonkte altijd verleidelijk naar de kinderen. Op een regenachige dag  belandde ik er wel eens voor een latte voor mij een een limo voor de kinderen. Inmiddels is Quirijn van vier er wel vaak snel uitgekeken in de speelhoek die is afgesloten met een hekje met kinderbeveiliging dat hij natuurlijk binnen een handomdraai geopend heeft. Maar met kinderen onder de vier kun je er prima een koffie drinken of lunchen. Bij WijsWest hebben ze mooie hebbedingen en kleding voor kleine kinderen en aan de overkant zit een grotere winkel Onwijs West met hebbedingen en kleding voor wat oudere kinderen. Op woensdag- en zaterdagmiddag is er ook kinderkapper. aanwezig