· 

Kanarieclub

Druilerige zondagmiddag, geen speeltuinweer. Maar wel zo’n middag dat er echt even uit moeten! De Hallen zijn om de hoek en er is een nieuwe tent. Eentje waar we waarschijnlijk niet zomaar met de kinderen naar binnen zouden zijn gelopen, ware het niet dat we hebben gelezen over het zwembad. Op vrijdagavond is de ruimte rond dit zwembad gevuld met cocktaildrinkende mensen maar op zondagmiddag vermaken onze kinderen zich prima in het zwembad met zwembandvorminge kussentjes, terwijl wij genieten van een bokbier met bitterballen. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.