· 

Stadsboerderij Zimmerhoeve

In het pré-kinderen-tijdperk voeren we regelmatig over de Kostverlorenkade langs de stadsboerderij Zimmerhoeve. Pas na de geboorte van Quirijn ontdekten we dat de verzameling houten gebouwtjes langs het water een pareltje in de buurt vormen. Ze hebben varkens, schapen, geiten, kippen, ratten, cavia's, bijen en er lopen katten en een hond rond. Kinderen kunnen konijnen knuffelen in het hok. De verzameling klompen in alle maten hebben ook een grote aantrekkingskracht op kleintjes. Rondom de stadsboerderij liggen ook nog een mooie grote zandbak met graafmachine, schommels en een houten klimschip. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.