· 

Fruittuin van West

Zelfgemaakte broodjes bakken op een stok in het vuur buiten, zelf eieren rapen, bramen, appels en peren plukken en bovenop een oude brandweerauto klimmen. Ik heb deze idylle echt niet verzonnen, het kan echt allemaal bij de Fruittuin van West. Al heel vaak voorbij gescheurd op weg naar de schoonouders door Halfweg, maar nooit bedacht dat het zo'n fantastische plek zou zijn. Kinderen hoeven zich geen seconde te vervelen, want er is zoveel te ontdekken. Tussen de binnentuin en de boomgaard ligt een tuincafé en in de binnentuin is een indrukwekkend assortiment aan biologische streekproducten te vinden.  

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.