· 

Peuterbadje Bellamyplein

In de zomer zoek ik met Quirijn minstens twee keer per dag de frisse lucht op. Als het echt lekker warm is, is het kinderzwembadje op het Bellamyplein om de hoek. Het water wordt iedere dag door de gemeente gecheckt. Rondom het badje kun je heerlijk in de schaduw zitten. Op mijn vrije dagen picknicken we er samen geregeld. Als we van de markt komen, strijken we met de bananen, verse broodjes en jus d’orange van de naastgelegen Ten Kate-markt neer op een kleedje naar het zwembadje. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0