· 

De Vondeltuin

Deze plek is van grote historische waarde omdat Joris en ik hier tijdens onze eerste date spontaan belanden voor een hapje voordat we evenzo spontaan een voorstelling in het openluchttheater bezochten. Daarom vind ik het altijd zo bijzonder om hier naartoe te gaan met de kindjes. De minst leuke periode was denk ik toen Quirijn nog niet groot genoeg was om zichzelf omhoog te werken in het grote klimtoestel. Inmiddels is hij groot en behendig genoeg en komt hij binnen no time van de hoge glijbaan naar beneden.

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.