· 

Bouwspeelplaats Het landje

In Oud-West waren we altijd georiënteerd op het Vondelpark en het Westerpark maar nu we hier in de Hoofddorppleinbuurt wonen, ontdekken we het Rembrandtpark stukje bij beetje en zo kwamen we bij toeval een keer bij Bouwspeelplaats Het Landje terecht tijdens een spelmiddag toen er een springkussen uitnodigend voor de poort stond. Maar zonder springkussen is de bouwspeelplaats minstens zo aantrekkelijk. Vooral het dorp van zelfgebouwde huisjes gemaakt van houten pallets is een feest. Kinderen die nog een beetje te klein zijn om zelf met een hamer en spijkers aan de slag te gaan kunnen eindeloos klimmen en klauteren. Voor de allerkleinsten is er ook een speeltuin en grotere kinderen kunnen hun kleren proberen droog te houden door de de kabelbaan over het water uit te proberen. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.