· 

Dok Amsterdam

Fietsend door het havengebied kwamen we er toevallig langs: DOK. Een soort van mini-festivalterrein met een strandje middenin de Houthavens. Er was een familiefeestje aan de gang maar verder was het er rustig. De kinderen konden lekker in het zand spelen, in de hangmatten klimmen, in de schommelstoel heen en weer wiegen en op de trampoline spelen, terwijl wij aan de grote picknicktafel genoten van Corona’s en waanzinnig goeie nacho’s met huisgemaakte salsa. We werden er zó relaxt van dat we spontaan vergaten af te rekenen. We hebben nog wel een keertje gebeld en ze zouden het rekeningnummer nog wel een keer doorsturen. We moeten nog steeds een keer terug voor de nachos en om dit keer wél te betalen. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.