· 

Het Nederlands Marionettentheater

Achter de Obrechtkerk in de Jacob Obrechtstraat ligt een theater verborgen. Rechts van de kerk moet je door een smalle brandgang en die brengt je naar een sfeervol zaaltje waar een enorme poppenkast opgesteld staat. Je wordt hartelijk ontvangen door de poppenspelers zelf met kopjes thee en koffie en koekjes uit een koektrommel. De poppenspelers zorgen er ook voor dat alle kinderen in de zaal de voorstelling goed kunnen zien. Ze spelen steeds weer andere voorstellingen. Wij zagen de voorstelling Pinokkio. De scènes duren niet te lang, de decors en de marionettenpoppen zijn prachtig om naar te kijken en de dialogen bevatten humor voor de kleintjes maar ook voor volwassen zijn ze 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.