· 

Mallorca

Lang leve de huizenmarkt in Amsterdam! We hadden ons huis goed verkocht en dus trakteerden we onszelf op een vakantie die we normaal gesproken nooit zouden maken: een all inclusive trip naar Mallorca in het HOOGSEIZOEN!! Het idee om na een verbouwing van het nieuwe huis van dik een half jaar even helemaal niets te hoeven, sprak ontzettend aan. En dat de kinderen het maar leuk zouden hebben, dan zouden wij ook een toptijd hebben. Dat was een beetje de insteek. Dat we daarvoor buffeteten en handdoekplaatsende Duitsers bij het zwembad op de koop toe moesten nemen, namen we voor dit keer voor lief. En toegegeven: het was heerlijk om een keer niet drie keer op een dag boodschappen te doen, niet na te denken over wat te eten en te koken, afwassen en opruimen. Het buffeteten viel niet eens tegen, we hadden op het reisbureau duidelijk gemaakt dat we niet voor massaal gingen. Die boodschap was aangekomen: we kwamen terecht in een bijgebouw ver van de drukte. Met een zwembad voor een bescheiden aantal vakantiegasten die niet allemaal al om 8:00 uur in de weer waren een stoel bezet te houden die ze pas na 15:00 kwamen gebruiken. Het strand was op loopafstand, we hadden geen huurauto, dus we pendelden een beetje heen en weer tussen strand en zwembad en ’s middags hielden we met z’n viertjes siësta in het appartement. Bij het hotel huurden we een paar keer fietsen met kinderzitje achterop om toch nog iets van het eiland te zien. We werden er zó blij van dat we het zelfs geen probleem vonden dat de kinderen na het eten dolgraag wilden blijven hangen bij de mini-disco met telkens weer een bezoek van mascotte Woogy, die als een ware Justin Bieber voor peuters en kleuters werd aanbeden. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.