Kees en Koos (in het Rembrandtpark)

Lekker weer, dus hop naar buiten, naar de kinderboerderij in het Rembrandtpark. Als altijd belanden we na een rondje beestjes kijken in de speeltuin bij de kinderboerderij. Op een bord staat aangekondigd dat over drie kwartier het theaterduo Kees en Koos een voorstelling zullen spelen in hun tent die ze dit keer hebben opgezet in het naastgelegen grasveld. Ik vertel Quirijn dat we Kees en Koos al een keer hebben gezien toen Philipa nog maar tien dagen oud was. Toen ook geheel spontaan, ook bij de kinderboerderij maar toen bij stadsboerderij Zimmerhoeve. Ik heb zoals heel vaak geen contant geld bij me en ik weet dat je niet kunt pinnen. Hop, iedereen in de bakfiets en op naar het dichtstbijzijnde pinapparaat. Als je iets moois wilt meemaken, moet je offers maken, leg ik uit, dus de glijbaan en schommels moeten even wachten. We komen ruim op tijd aan bij de tent van Kees en Koos. Op biertafels ligt papier en stiften uitgestald zodat de kinderen nog even kunnen tekenen. Toevallig spelen Kees en Koos dezelfde voorstelling als de vorige keer dat we ze zagen maar dat vindt niemand erg. Quirijn weet het niet meer en voor mij is de voorstelling een feest der herkenning en het raakt me  dat het meisje dat twee en een half jaar geleden nog slapend op mijn buik in de draagzak zat het nu ook bewust meemaakt. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.