· 

Groot Melkhuis

Voordat ik kinderen had, beleefde ik het Vondelpark heel anders: rondje hardlopen, wijntjes op het terras van het Blauwe Theehuis, daten op een picknickkleedje. Vanaf het moment dat ik zwanger raakte, ging ik andere dingen in het park ontdekken. Ik heb tijdens beide zwangerschappen gesport met Mom in balance. Tijdens de eerste zwangerschap trainden we altijd rondom het peuterbadje. Toen Quirijn eenmaal de speeltuinwaardige leeftijd had bereikt, zo rond een jaar, kwamen we ook voor het eerst bij het Melkhuis. Het fijne is dat er verschillende gedeeltes zijn. Een deel met zandbak, bescheiden glijbaan en baby/dreumesschommels voor de kleinsten. En dan is er het grotere gedeelte met schommels, kabelbaan, trapfietsdraaimolen en nog een paar andere klimtoestellen en wipwappen. Er is een buffetrestaurant die het een goeie plek maakt om af te spreken voor koffie of borrel. Het is er niet goedkoop, dat moet gezegd. In weekenddagen is er vaak ook nog een springkussen waar je apart voor moet betalen en je kunt er soms onder begeleiding knutselen. Maar de echte grote aantrekkingskracht blijven toch de hobbelapparaten aan het begin van de speeltuin (appel met rups, brandweerauto, raceauto, treintje) die zelfs in trek zijn als je er geen muntje ingooit. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.