· 

020STUDIO

Met Quirijn ga ik inmiddels niet meer naar de kapper. Een goeie vriend knipt zijn eigen zoontje en bood aan dat hij Quirijn wel wilde knippen. Aangezien ik er best een hekel aan heb om naar de kapper te gaan en ik het vaak ook best een hoop geld vind, vond ik het een fijn aanbod! Als we daar zijn, pakt ie z’n schaar en een soort omgekeerde lampenkap (het soort waar je zieke hondjes ook weleens mee ziet lopen) erbij en knipt hij Quirijn terwijl hij en zijn vriendje een filmpje op de iPad kijken. Met Philipa vind ik het toch een iets groter risico, omdat ze nog niet zo goed stil kan zitten. In de oude buurt maakte ik een keer een fout om bij een kapper om de hoek die op het raam had staat ook kinderen te knippen naar binnen te stappen. Philipa werd onder handen genomen door een dame die als een soort samurai om haar heen danste en sprong en het eindresultaat was een potkapseltje met een veel te korte pony. In de nieuwe buurt ben ik op zoek gegaan naar een kinderkapper voor haar. Tegenover de supermarkt waar ik altijd kom, had ik al een bordje zien staan. De dame die knipt is ook de eigenaar van koffietentje Studio 020 en ik hoor van een vriend die voorheen in de buurt woonde dat hij er zelf ook altijd naartoe ging voor een knipbeurt. Er is een speelhoekje en gelukkig ook een televisie. En de kapster belooft Philipa een Elsa-vlecht, dus dat maakt dat ze gedurende de knipbeurt rustig in de stoel blijft zitten. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0