· 

Drovers dog

Typisch zo’n buurttent waar overdag mensen in hun eentje een laptop voor hun neus hebben, waar werkbesprekingen worden gehouden, maar die ook gevonden wordt door toeristen en koffiedrinkende moeders met kinderen die afspreken met andere koffiedrinkende moeders met kinderen. En die laatste groep zit overdag toch vooral in het hoekje met de fauteuils waar ook het speelgoed staat. Om daar te komen moet je wel langs de enorme vitrine met een indrukwekkend assortiment zoetigheden. Probeer dan nog maar eens slechts een kopje jasmijnthee te bestellen. Ze serveren limonade, wél Australian style, Philipa moet haar best doen om een een glas van wel bijna een halve liter weg te tanken tijdens het spelen. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.