· 

Kerstshow tuincentrum Het Oosten

Na een bezoek aan tuincentrum Het Oosten had ik helemaal de smaak van kerstkitsch te pakken dus ik googlede op nog meer kerstshows bij tuincentra in de buurt. Zo beland ik bij het grootste tuincentrum van Nederland: tuincentrum Het Oosten in Aalsmeer. Daar moesten ze ook wel een kerstshow. Ook hier pakken ze kennelijk jaarlijks groots uit. Geen skilift hier maar wel Eftelingachtige opstellingen met ijsberen, pinguins, kersthuisjes en gigantische olifanten die je zelf met een grote rode knop aan kunt zetten zodat hun olifantengeschal door het hele tuincentrum hoorbaar is. Hier zijn de ballen en kerstklokken allemaal in XXL en kun je waarschijnlijk alles wat je zoekt en waar je niet eens naar op zoek was, vinden. Mistletoe hebben ze dan helaas weer niet. Te weinig vraag naar krijg ik te horen. Een uitje aan dit tuincentrum is ook een goed idee buiten de decembertijd om. Er is een groot restaurant aan het begin van het tuincentrum met een groot indoor speelklimtoestel. Enige minpuntje vind ik de koffie. Die was eerlijk gezegd niet te drinken. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.