· 

Disney on ice

Een vriendin vraagt of ik meega met haar en haar zoontje naar Disney on Ice. Die vraag had ik van haar niet direct verwacht, maar ik ben wel nieuwsgierig dus ik besluit om mee te gaan met Quirijn. Zij is er als kind wel eens geweest, ik heb geen idee wat ons te wachten staat. Het is dan ook even schakelen als we op deze zaterdagmiddag aankomen bij de RAI en de drommen mensen in rijen staan opgesteld voor de ingang om naar binnen te kunnen. We hebben gekozen voor een familyticket: mét popcorn en programmaboekje. Dat kunnen we afhalen bij een speciale familyticketstand. Het Disneysausje druipt overal vanaf: de merchandise is onbetaalbaar maar vindt toch gretig aftrek. We gaan de zaal in: grote tribunes rondom een enorme ijsbaan. We zitten bijna helemaal bovenin dus hebben goed uitzicht op de hele baan. Mickey en Minnie Mouse komen het ijs op en nog meer Disneyfiguren. We kijken naar een voorstelling van Toy Story. Voor m’n gevoel is het na veertig minuten alweer voorbij. Daar maakt Disney zich wel heel makkelijk vanaf! Mijn vriendin fluistert me in dat er nog drie verhalen komen. Nog drie! Het tweede verhaal over De kleine zeemeermin is sneller voorbij en na de pauze zijn de mannetjes vooral onder de indruk van de auto’s in de voorstelling van Cars en ook van Elsa en Anna in Frozen die de finale voor hun rekening nemen. We hebben alle vier een leuke middag, dus goed besteedde 20 euro per persoon! Die kan ook weer van de bucketlist.

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0