· 

Chimpie champ

Druilerige zaterdagochtend, geen plannen behalve dat Joris een paar uurtjes naar Aalsmeer moet. Voor de gezelligheid besluit ik om mee te gaan met de kindjes. Aalsmeer: daar moet vast ook iets te doen zijn. En natuurlijk heeft ook Aalsmeer een eigen indoor speelparadijs: Chimpie champ. Het speelparadijs maakt deel uit van -zoals ik op de site lees - een funlocatie voor iedereen: er is ook een minigolfbaan en een trampolinepark. Op deze zaterdagochtend en in het gezelschap van Quirijn en Philipa gaan we voor het speelparadijs. Het is er lekker ruim en overzichtelijk. Er is een gedeelte voor kinderen tot vijf jaar, een springkussen, een trampolinegedeelte, een hoekje met reuzenblokken en een gedeelte voor kinderen tot vijf jaar. Niemand lijkt zich echt iets aan te trekken van die leeftijdsgrenzen en het lijkt ook niet echt nodig. Een vriend komt ook nog langs met Philipa's leeftijdgenootje, dus we blijven hangen voor de lunch, in de categorie: tosti, broodje kroket en poffertjes. Geen poespas, maar precies wat je kunt verwachten in deze setting. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.