· 

Blender

Toen ik hier als single nog om de hoek woonde, liep ik er met een grote boog omheen omdat de tent uitpuilde van de lattedrinkende moeders met plakkerige, gillende, rondrennende kinderen. Nu spreek ik er regelmatig af met andere moeders met kinderen. Er staat een groot houten speeltoestel achterin. De latte is er goed en ze hebben lekkere taartjes en broodjes en een kindermenukaart. Enige nadeel is dat er maar een paar tafeltjes zijn van waaruit je het speeltoestel in de gaten kunt houden, dus die tafeltjes zijn het populairst. Ernaast zit een cadeauwinkel en op zaterdag is er ook een kinderkapper. Ze zijn goed voorbereid op chaotische moeders of moeders die spontaan komen aanwaaien, want ze verkopen ook luiers en fruit per stuk. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.