· 

Haddock

Mooie herinneringen hebben we aan restaurant Magnetico op Zeeburg. Het bestaat niet meer, maar dik drie jaar geleden belandden we er redelijk spontaan op een zondagmiddag voor een borrel. Het was er rustig en Quirijn (toen anderhalf) kon er fijn spelen. We durfden het aan om er ook nog te blijven om te dineren. Het was onze eerste keer met z'n drietjes en het was geweldig om te zien hoe Quirijn genoot van een groot bord pasta. We waren er nooit meer terug geweest, omdat het niet echt in ons systeem zat. Maar ik had gehoord dat het nu uitermate geschikt is om ernaartoe te gaan met kindjes. Naast de ingang heb je links het restaurantgedeelte en rechts is een enorme ruimte ingericht, helemaal speciaal voor kinderen. Er zijn kasten vol speelgoed, boeken, spelletjes. Er hangt een tv-scherm, er is een muur waar op gekrijt kan worden. Iedere zaterdag is er ook een kinderdisco. Toevallig deze zaterdag niet, omdat de ruimte is verhuurd voor een borrel. Ideale plek lijkt me om een feestje te geven. Langs de muren staan lange banken waar je kunt zitten als je je kinderen toch in de gaten wilt houden. Wij kiezen een tafeltje zo dicht mogelijk bij de speelruimte. Ze hebben een bescheiden kindermenu, ook voor de lunch. Op een bord langs de weg heb ik zien staan dat er iedere zaterdag markt is op IJburg, dus dat pikken we na een relaxte lunch ook nog even mee. We komen hier zeker nog een keer terug: als het mooi weer is en we buiten op het terras kunnen chillen en spelen, als er kinderdisco is of om te knutselen of koekjes te bakken. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Sjoerd (donderdag, 15 februari 2018 10:01)

    OMG! Ik ga gelijk!