· 

Melksnor

Date met twee vriendinnen met jongere kindjes, waarvan eentje nog niet mee op de fiets kan. Ze wonen in Oostpoort en bij de Amstel, dus we kiezen een plekje aan die kant van de stad. Aan de Wibautstraat zit sinds kort familiecafé Melksnor. Helemaal ingericht op een bezoek mét kinderen. De gevel is al leuk: met een soort jaren tachtig graffiti-achtig knisperend fris logo. Enige obstakel is de entree. Tenminste dat ondervinden mijn twee vriendinnen mét kinderwagen. Het pand heeft split levels, dus je moet of naar beneden of naar boven met een trap. Dus tillen die kar of laten staan. Het personeel lijkt hierop wel ingespeeld want is bij vriendin één bijzonder behulpzaam met tillen en vriendin twee kunnen we natuurlijk zelf helpen. Het interieur oogt fris, licht en vrolijk. Meerdere speelhoekjes: eentje met een grote bak met Duplo, een hoekje met schoolbord, boekjes en spelletjes en onder de trap is een knus hoekje met televisie en wat hobbelpaarden en rijdend materiaal. Indrukwekkend is ook het aantal kinderstoelen die ze zelfs hebben voor kinderen die nog geen half jaar zijn en nog niet zelf rechtop kunnen zitten. Het is er behoorlijk rustig op deze dinsdagochtend. We kunnen dus overal zitten en kiezen voor de ruime bank achterin bij de open haard. Heel aangenaam voor nu maar even opletten natuurlijk dat de kindjes zich niet per ongeluk branden. Ze hebben een goeie lunchkaart en je kunt er ook borrelen en avondeten. Ze zijn er heel lief en attent: extra lange vinger voor jengelend kind is geen probleem en het allerliefst is wel dat één van de meiden achter me aangerend komt met de aap die Philipa per ongeluk heeft laten liggen. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0