· 

Kinderboerderij De Uylenburg

Een heerlijke koude maar zonnige dag. Echt zo'n dag om erop uit te trekken. Warm aankleden en naar buiten. Ik fiets met Philipa achterop naar kinderboerderij De Uylenburg in het Rembrandtpark. Eenmaal binnen zie ik veel rood-wit lint waarmee bijna alles is afgezet vanwege het risico op vogelgriep. Je kunt wel naar binnen dit keer maar alleen tussen de linten mogen we komen. Dat blijkt alleen de konijnenhokken en de speeltuin. Gelukkig kunnen we daar dit keer wel naartoe. Ik heb ook al een paar keer meegemaakt dat de kinderboerderij volledig gesloten was vanwege de kans op vogelgriep. De kinderboerderij is lekker ruim opgezet. Er zijn paarden, schapen, geiten, kippen, konijnen, grote kalkoenen. En de speeltuin is behoorlijk groot. Met een heleboel fietsjes, tractoren, stepjes. Een grote brandweerauto om op te klimmen, in te zitten en vanaf te glijden is de grote blikvanger van deze speeltuin. Je kunt er ook een kopje koffie of een ijsje halen. Dat ziet Philipa wel zitten ook al is het rond het vriespunt, maar ik kies ervoor om even op te warmen bij het Suikertantes café in De Tulp op een paar minuten fietsen.

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0