· 

Pipes & Beans

Colombiaanse koffie en Nederlandse pijpen

Witte wereld vandaag! Dus tijd voor een wandeling door de sneeuw. Door het gooien van sneeuwballen en stampen in de sneeuw komen we niet ver. Mooie gelegenheid om eindelijk eens het onlangs geopende koffietentje Pipes & Beans uit te proberen om de hoek bij de supermarkt. Ik volg het project al een tijdje op Facebook. De (koffie-)bonen zijn Colombiaans en de pijpen zijn Nederlands. Een relaxt huiskamersfeertje met vintage meubelen en opvallend is vooral de kast met de uitgebreide pijpencollectie die te koop zijn, een grote passie van de eigenaar.

 

Zelfgemaakte taart en vinyl

We nemen plaats op de grote leren bank. Het is woensdagochtend en er zitten vooral veel mensen met een laptop, maar het voelt alsof iedereen hier welkom is. In de vensterbank liggen stapeltjes kinderboeken en een paar spelletjes. De taarten zijn zelfgemaakt door de eigenaar met een beetje hulp van een aardige dame uit de buurt die het leuk vindt om te bakken en te koken. Quirijn is vooral onder de indruk van de grote kratten vol lp's. Op zondag draaien ze de hele dag vinyl vertelt de eigenaar. De passie voor zijn zaak spat ervan af. Mooi dit soort initiatieven in onze Hoofddorppleinbuurt. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0