· 

Blitskikker

Voor vroege vogels

Bij Blitskikker zijn ze kennelijk nogal bekend met het ritme van ouders van jonge kinderen: ze zijn vanaf 9:00 uur al open. En dat komt reuzegoed uit als ik afspreek met twee vriendinnen in Oost die allebei nog vroege vogels hebben die een slaapje doen en waarvan er eentje net als ik op woensdag vroeg een kind van school moet halen. Het is er op dat tijdstip heerlijk rustig, zodat Philipa ongestoord alle vrolijke kappersstoelen uit kan proberen en dat zijn er indrukwekkend veel! Ze klimt van bus naar paard en weer terug. Wij zitten rondom de lage speeltafel met treinbaan. 

 

Knisperend fris

Het concept van Blitskikker is natuurlijk niet nieuw: cadeauwinkel, gezinscafé en kinderkapper in één maar het is wel fijn uitgewerkt. Het interieur is knisperend fris. Een heerlijk ruim toilet met een prachtige commode én naast een gewoon toilet ook een kindertoilet. Naast de speeltafel is er ook nog en spelletjeshoek met puzzels en spelletjes en een coole pacmanspelcomputer en een knutseltafel met tekenspullen. Mijn vijfjarige is er nu niet bij maar ik denk dat hij zich hier ook prima zou vermaken. 

 

Water en cakejes

Als ik limonade bestel vertelt de aardige en behulpzame dame dat we ook gewoon water kunnen pakken en dat ze natuurlijk ook verschillende sapjes hebben. Ik ga toch voor de bijl als het gaat om zoet als Philipa de versiercakejes in het vizier krijgt. Doen ze ook weer leuk: ze krijgt een vrolijk vakjesbord met stukjes aardbei en verschillende sprinkels bij haar cakeje met slagroom. Als ik in de buurt van de Javastraat zou wonen, zouden we er ongetwijfeld vaak te vinden zijn. Maar Blitskikker is zeker een goeie reden om de buurt vaker te bezoeken. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0