· 

Boerderij Meerzicht

Een mooie dinsdag in de herfst. Quirijn naar school gebracht, pakketje weggebracht op de fiets samen met Philipa. Nu we hier in de Hoofddorppleinbuurt zijn komen wonen, zitten we op fietsafstand van de geitenboerderij in het Amsterdamse bos. Ik besluit er spontaan heen te fietsen en vertel onderweg aan Philipa over de geitjes die ze straks gaat ontmoeten en de flesjes melk die ze dan kan geven. Ik ben er net na tienen, dus dan moet het wel open zijn weet ik van vorige keren. Als ik aan kom fietsen is het te rustig. Dinsdag gesloten valt er op het grote bord aan het gesloten hek te lezen. Het is even een grote teleurstelling voor de kleine tweejarige achterop de fiets die de geitjes wél kan zien maar niet kan aaien, knuffelen of voeren. Ik stel een chocolademelk en een mooie speeltuin in het vooruitzicht en we fietsen naar Boerderij Meerzicht, ook al ben ik er niet helemaal zeker zijn dat zij wel op zijn op dinsdag… Gelukkig! Na een drankje binnen, kan ze zich uitleven op de klimtoestellen, de glijbanen en de schommels. En haar beestjesbehoefte wordt bevredigd met de herten in de hertenkamp op het terras van de pannenkoekenboerderij. Bij goed weer kun je hier heerlijk neerstrijken op het grote terras voor een ouderwetse lekker dikke pannenkoek. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.