· 

Kindertheater De Toverknol

Verkleedfeestje

Naar het theater gaan is al een feestje op zich maar daar maken ze bij kindertheater De Toverknol een dubbel feestje van want bij het betreden van de zaal staat er een goed gevuld kledingrek klaar met de mooiste superheldenpakken en prinsessenjurken. Quirijn kiest voor het spidermanpak en Philipa stort zich vol overgave op een roze jurk. En alsof dat nog niet genoeg is, liggen er in een grote kast ook nog allerlei maskers, tiara's, roze muiltjes en meer. Thee, koffie, limonade en koekjes maken het feest compleet. En op deze woensdag in de kerstvakantie zijn we met veel. Ouders kruipen allemaal zoveel mogelijk achteraan of aan de zijkant van de zaal zodat alle kindjes goed zicht hebben in dit knusse en huiselijke theater. 

 

Prentenboek

De voorstelling Op zoek naar Kakatoe gaat over het meisje Pippa, dat op zoek is naar een zilveren Kakatoe. Op haar zoektocht heeft ze allerlei ontmoetingen. Met heel weinig poespas nemen de twee actrices je helemaal mee in hun wereld. De interactie tussen hen en de kindjes in het publiek is heerlijk om te zien. Het voelt een beetje alsof je middenin een prentenboek zit. 

 

Opgewekt

We verlaten het theater met een blij en opgewekt gevoel op deze enigszins grauwe tweede dag van het nieuwe jaar. De mogelijkheden voor het geven van verjaardagsfeestjes en het volgen van dans- en zanglessen waarover ik lees op de website klinken als muziek in m'n oren. 

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0