Speciaal voor kinderen

Speciaal voor kinderen · 16. januari 2019
Uit eten terwijl de kinderen lekker spelen onder toezicht. En dan een keer geen pannenkoeken maar écht goed eten . Een utopie? Het kan bij Leuk Amsterdam!
Speciaal voor kinderen · 11. juli 2018
Voor vroege vogels Bij Blitskikker zijn ze kennelijk nogal bekend met het ritme van ouders van jonge kinderen: ze zijn vanaf 9:00 uur al open. En dat komt reuzegoed uit als ik afspreek met twee vriendinnen in Oost die allebei nog vroege vogels hebben die een slaapje doen en waarvan er eentje net als ik op woensdag vroeg een kind van school moet halen. Het is er op dat tijdstip heerlijk rustig, zodat Philipa ongestoord alle vrolijke kappersstoelen uit kan proberen en dat zijn er indrukwekkend...

Speciaal voor kinderen · 13. februari 2018
Date met twee vriendinnen met jongere kindjes, waarvan eentje nog niet mee op de fiets kan. Ze wonen in Oostpoort en bij de Amstel, dus we kiezen een plekje aan die kant van de stad. Aan de Wibautstraat zit sinds kort familiecafé Melksnor. Helemaal ingericht op een bezoek mét kinderen. De gevel is al leuk: met een soort jaren tachtig graffiti-achtig knisperend fris logo. Enige obstakel is de entree. Tenminste dat ondervinden mijn twee vriendinnen mét kinderwagen. Het pand heeft split levels,...
Speciaal voor kinderen · 19. oktober 2017
Pannenkoeken eten in een authentiek pannenkoekenrestaurant met een grote speeltuin en hertenkamp in het Amsterdam Bos. Leuk voor een fietstochtje buiten de stad.

Speciaal voor kinderen · 03. mei 2017
Koffie drinken of lunchen, spelen, cadeautjes kopen en naar de kinderkapper.
Speciaal voor kinderen · 08. maart 2017
Kleine kokkies kunnen hier hun hart ophalen: zelf pizza's, koekjes of broodjes bakken. Ze mogen zelf alle ingrediënten pakken en kunnen daarna aan de slag met hun baksels en tijdens het wachtend kunnen ze binnen én buiten heerlijk spelen.

Speciaal voor kinderen · 24. februari 2017
Fijne hangout om af te spreken met andere moeders met kinderen. Ook handig als je nog een cadeautje moet hebben en verleidelijk als je eigenlijk niks nodig hebt.