Peuterbadjes

Peuterbadjes · 19. juli 2017
Jeetje, wat heb ik hier vaak staan springen, rennen, strekken. Tijdens mijn beide zwangerschappen heb ik gesport met Mom in balance en vijf jaar geleden was het kinderzwembadje nog het verzamelpunt voor de zwangere of net bevallen vrouwen. Nu kom ik er op mooie zomerse dagen met de kindjes. Zo ook vandaag weer na het slaapje van Philipa. Schepjes en emmertjes mee, fruit, drinken en wat knabbeltjes en we zijn er zo een paar uurtjes zoet.
Peuterbadjes · 05. juli 2017
In de zomer zoek ik met Quirijn minstens twee keer per dag de frisse lucht op. Als het echt lekker warm is, is het kinderzwembadje op het Bellamyplein om de hoek. Het water wordt iedere dag door de gemeente gecheckt. Rondom het badje kun je heerlijk in de schaduw zitten. Op mijn vrije dagen picknicken we er samen geregeld. Als we van de markt komen, strijken we met de bananen, verse broodjes en jus d’orange van de naastgelegen Ten Kate-markt neer op een kleedje naar het zwembadje.

Peuterbadjes · 15. juli 2015
Het lijkt deze zomer wel oneindig mooi weer en dus zoek ik met Quirijn heel vaak de verkoeling van het kinderzwembadje op het Kwakersplein om de hoek op of we laten het schelpje op het dakterras vollopen. Maar we spreken ook geregeld af met vrienden of familie en kindjes bij het kinderzwembadje in het Beatrixpark. Ik ben acht maanden zwanger en dus is het ook wel lekker om even een fietstochtje te hebben. En het voordeel van dit kinderzwembadje ten opzichte van andere kinderzwembadjes in de...