Help! We moeten weg uit Amsterdam. Dat dacht ik toen ik zwanger was van ons eerste kind. Want: met kinderen in een stad als Amsterdam wonen? Dat is toch niks? Tenminste zo zag ik dan toen...

 

Maar toen mijn zoon Quirijn er eenmaal was en ik de stad door zijn ogen ging ontdekken, merkte ik dat er zoveel te zien en te beleven is dat ik geen betere plek kon bedenken om te wonen. Nog steeds ontdek ik samen met Quirijn die inmiddels bijna vijf is en Philipa van dik twee jaar allerlei mooie dingen en dat willen we blijven doen. Ik ga steeds op pad met hetzelfde motto: dat het voor hen leuk moet zijn maar ook voor mij. Zij de limonade, ik de latte (of het nou een macchiato is of een chai): iedereen blij!

 

Al mijn ontdekkingen deel ik hier. We hebben in Oud-West gewoond en wonen nu in de Hoofddorppleinbuurt, dus je zult merken dat er veel dingen rondom die buurten geconcentreerd zijn. Ik wil ook dolgraag de rest van de stad ontdekken! Dus heb jij tips: dingen die wij absoluut moeten uit gaan proberen? Stuur me dan een mail en ik ga het ontdekken!